Dostava

Izdelke, naročene v naši spletni trgovini, dostavlja dostavna služba GLS in Pošta Slovenije.

Naročene izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti, oziroma naslednji delovni dan od dneva naročila, če je to mogoče. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas o tem obvestimo najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. Če ste znesek poravnali po predračunu ali s plačilnimi karticami, vam v tem primeru vrnemo denar. Maksimalni rok dobave pošiljke je 7 delovnih dni od naročila. Naročenih izdelkov ne pošiljamo ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Dostava z kurirsko službo GLS

Ko paket pripravimo, ga oddamo na GLS skupaj z naslovom, e-mailom in telefonsko številko. GLS vam o predvideni dostavi in morebitni višini odkupnine pošlje 1. obvestilo preko e-maila ali sms-a. Obvestilo vključuje sledilno številko paketa in povezavo, preko katere lahko urejate naslov in datum dostave. Takoj, ko na dan dostave zjutraj kurir skenira paket, se avtomatično pošlje 2. obvestilo, v katerem se nahaja predviden 1-urni časovni okvir za dostavo.

Dostava s Pošto Slovenije

Ko paket pripravimo, ga oddamo Pošti Slovenije skupaj z naslovom, e-mailom in telefonsko številko. Pošta Slovenije vas obvesti o prejetem paketu na e-mail in sms. Obvestilo vključuje sprejemno številko paketa in povezavo do aplikacije, kjer lahko sledite pošiljki, spremenite naslov dostave ali prevzemno mesto oziroma datum dostave. Na dan dostave vam ponovno pošljejo e-mail in sms, da bo paket ta dan v dostavi. V kolikor vam poštar ne bo mogel izročiti paketa, vam pusti obvestilo z informacijo glede prevzema pošiljke.

X