ZNAMKE

Preglejte našo ponudbo svetovno priznanih kozmetičnih blagovnih znamk.

Znamka Caudalie je edinstvena zgodba o ljubezni, naravi, strasti, naključnih srečanjih in občutku avanture. Izvira iz osrčja vinogradov Francoskega Bordeauxa. Sestavljajo jo naravnanost k trajnosti, naravne teksture in lastne patentirane aktivne sestavine, ki se lahko pohvalijo z izjemno nežnostjo ter visoko učinkovitostjo.

Caudalie je dobil ime po merski enoti ocenjevanja okusa vina – Caudalie, ki se izgovarja ko-da-li, ki se uporablja v enologiji, študiji vina. Vse pa se je začelo v Francoskem Bordeauxu, v osrčju vinogradov v Château Smith Haut Lafitte, na posestvu staršev ustanoviteljice podjetja Mathilde Thomas.

Združena moč 100% naravnih sestavin v kombinaciji s termalno vodo Gamarde, je popolna kombinacija za lepo, svežo in gladko kožo.

Že pred več kot 600 leti, so v Franciji ljudje, ki so živeli v okolici vasice Gamarde Les Bains zahajali k vrelcem termalne vode, kjer so z njo zdravili svoje raznorazne kožne težave. Blagodejne učinke termalne vode so kasneje leta 1841 priznali na Medicinki akademiji v Franciji.

Ker pot Gamarde termalne vode vodi skozi različne geološke kamnine v jugozahdu Francije, jo obogati z minerali in elementi, ki ščitijo kožno bariero, pomirjajo razdraženo kožo ter zmanjšujejo rdečico in občutljivost kože.

Kozmetika Gamarde je edina 100% naravna kozmetika z BIO certifikatom in termalno vodo na tržišču. Vsi izdelki so formulirani in proizvedeni v bližini Cahors-a v Franciji, ter vsebujejo Gamarde Les Bains termalno vodo.

Že od samih začetkov leta 2008 si je DermEden zadal znanstveni cilj, da mora biti vsak njegov izdelek razvit v skladu z varnimi vrednotami medicine in znanosti.

Za DermEden je značilno edinstveno strokovno znanje o fotostaranju. V izdelke so vključili močne aktivne sestavine, da poenostavijo našo vsakodnevno lepotno rutino in hkrati ohranimo lepoto vaše kože.

Dermatološka učinkovitost formul, razvitih v DermEden laboratorijih, je jamstvo za najsodobnejše protokole. Znanost v izdelkih, so koncentracija močnih učinkovin, ki so priznane po vsem svetu, njihova učinkovitost in dokazani rezultati pa so za nas bistveni.

DermEden-ova filozofija je dati vsakemu izdelku dodano vrednost njegovi primarni funkciji. Na primer, njegova krema za nego rok Specific Protocole je edina, ki vsebuje aktivni sestavini niacinamid in dioično kislino v kombinaciji z antiseptikom, saj so roke glavni vektor za prenos mikrobov in onesnaženja.

Nazadnje, ker je kozmetika učinkovita le, če je nanesena, je bila posebna pozornost namenjena galeniji, da bi lahko združili absolutno relevantnost formule s čutnostjo. Formulacije kozmetike DermEden so razvite v Parizu pod nadzorom dr. Bachota, izdelki pa so v celoti izdelani v Franciji.

Imunolog, proizvajalec hormonov, drugi možgani, dobavitelj energije – črevesje opravlja vse te naloge in še več. Kot osrednji zdravstveni organ ima odločilen vpliv na celotno telo in naše počutje.

Črevesje ni odgovorno samo za prebavo. Odgovorno je za dober imunski sistem, duševno ravnovesje, zdravo kožo, športna uspešnost, energijo v vsakdanjem življenju – vse to in še veliko več je odvisno od ravnovesja črevesnega ekosistema.

Notranji in zunanji dejavniki, kot so stres, virusi, jemanje antibiotikov in neuravnotežena prehrana, lahko privedejo do neravnovesja v črevesju, kar lahko povzroči tudi zdravstvene težave v drugih delih telesa. V skladu s tem znamka Nutrimmun oblikuje optimalna prehranska dopolnila glede na področje uporabe, ki vedno podpira črevesje.

Z izbiro MyBIOTIK ® izberemo specifične probiotike, prebiotike in mikrohranila, ki optimalno podpirajo naš zdravstveni organ, črevesje in nas same. Vse recepture MyBIOTIK ® ne vsebujejo nobenih škodljivih dodatkov, kot so arome in barvila, kar pomeni, da jih zelo dobro prenašajo tudi občutljivi in ​​zdravstveno obremenjeni uporabniki, kot so alergiki in kronični bolniki. Vsi izdelki MyBIOTIK ® so vegetarijanski ali veganski, brez glutena in laktoze.

X