Zakaj izbrati NUTRIMMUN?

Podjetje ima več kot 20 let izkušenj na področju zdravja črevesja, uporabe probiotikov in mikrohranil.

Imunolog, proizvajalec hormonov, drugi možgani, dobavitelj energije – črevesje opravlja vse te naloge in še več. Kot osrednji zdravstveni organ ima odločilen vpliv na celotno telo in naše počutje.

Trenutno popularno

Vrhunska kvaliteta:

  • Črevesje ni odgovorno samo za prebavo. Odgovorno je za dober imunski sistem, duševno ravnovesje, zdravo kožo, športna uspešnost, energijo v vsakdanjem življenju – vse to in še veliko več je odvisno od ravnovesja črevesnega ekosistema.
  • Notranji in zunanji dejavniki, kot so stres, virusi, jemanje antibiotikov in neuravnotežena prehrana, lahko privedejo do neravnovesja v črevesju, kar lahko povzroči tudi zdravstvene težave v drugih delih telesa. V skladu s tem znamka Nutrimmun oblikuje optimalna prehranska dopolnila glede na področje uporabe, ki vedno podpira črevesje.
  • Z izbiro MyBIOTIK ® izberemo specifične probiotike, prebiotike in mikrohranila, ki optimalno podpirajo naš zdravstveni organ, črevesje in nas same. Vse recepture MyBIOTIK ® ne vsebujejo nobenih škodljivih dodatkov, kot so arome in barvila, kar pomeni, da jih zelo dobro prenašajo tudi občutljivi in ​​zdravstveno obremenjeni uporabniki, kot so alergiki in kronični bolniki. Vsi izdelki MyBIOTIK ® so vegetarijanski ali veganski, brez glutena in laktoze.
X